home
 

Creatine en kre-alkalyne

creatine

Creatine of kre-alkalyne wat is het en wat is het beste?
Creatine is een van de weinige suplementen die echt werkt. Het is een stof dat natuurlijk voor komt in het menselijk lichaam. Creatine komt ook voor in biefstuk en vis, maar die bevatten zo weinig dat het geen merkbaar effect heeft op de spieren. Om deze reden gebruikt men creatine suplementen. Creatine wordt al jaren gebruikt door professionals en amateur sporters van voetballers tot body builders. Dit supplement zorgt ervoor dat de sporter meer kracht ervaart en zijn spieren waarneembaar groter worden. Het groter worden van de spieren komt omdat creatine ervoor zorgt dat de spiercellen meer water en ATP-molekulen opnemen.
ATP-molekulen zijn de brandstof van spieren, dus wanneer een spiercel meer ATP bevat, kan deze langer presteren.

Er bestaan verschillende soorten creatine. Het meeste onderzoek is gedaan naar creatine monohydraat. Uit deze onderzoeken is gebleken dat het werkt. Uit sommige onderzoeken komt naar voren dat men 20% meer kracht heeft. Hierdoor kan men harder trainen en daardoor na de training meer spieren opbouwen. Een nadeel dat je kunt ondervinden bij het gebruik hiervan zijn extra vocht opname, daardoor lijkt men al na enkele dagen van gebruik een stuk groter, dit vocht verliest men weer wanneer er gestopt is met de inname. Sommige mensen kunnen pijn in de buik en diaree krijgen maar, dat gaat na een paar dagen over. Wanneer gestopt wordt met het suplement verdwijnen de nadelige effecten.
Er is een andere vorm van creatine monohydraat dat creatine kre-alkalyne genoemdt wordt. Deze komt alleen in pil vorm voor en heeft de zelfde functie als creatine monohydraat maar zonder de nadelige effecten. Bij kre-alkalyne is de PH-waarde aangepast zodat de creatine volledig kan worden opgenomen in het lichaam. Bij creatine monohydraat wordt maar een klein deel opgenomen door het lichaam omdat de samenstelling van creatine begint te veranderen in andere stoffen zodra het wordt vermengt met water of andere vloeistoffen. Het is niet duidelijk of er wetenschappelijk onderzoek naar creatine kre-alkalyne is gedaan, wat betekent dat we niet zeker weten of deze net zo goed werkt als de standaard creatine monohydraat. Toch wordt creatine kre-alkalyne steeds populairder onder sporters.
Naast de hierboven beschreven creatine bestaan er meerdere soorten. Uit wetenschappelijk onderzoek kon niet worden aangetoond dat deze werken en zullen om deze reden niet worden beschreven. Goede creatine kopen kunt u HIER

extrainfo
no xplode

NO-Xplode, populair product waar ook Creatine in voor komt.
Er is sinds begin 2010 een echte hype ontstaan rond het product No-Xplode.
Mensen die het gebruiken merken daadwerkelijk effect. No-Xplode is een mix van een aantal supplementen waaronder verschillende soorten creatine.
Wil je No-Xplode een keer proberen? Lees meer informatie of bestel

 

tussenlijn


Whey eiwit
Whey isolaat

bcaa's
no explode © 2011 Sellzoo | contact |